Reiniging op hoogte in Tilburg

Vooral ramen op grote hoogte reinigt u liever niet zelf. Niet alleen is het lastig om hoge ramen te bereiken zonder professionele hulpmiddelen – het kan ook gevaarlijk zijn om zonder de juiste kennis en ervaring aan de slag te gaan! Glazenwasserij Hamers reinigt uw ramen met behulp van telescopische glasbewassing. Dit is een goed en veilig alternatief voor het reinigen van glas op grote hoogte waar ladders niet geschikt zijn. Wilt u uw ramen laten wassen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing is een systeem waarbij watergevoede, uitschuifbare aluminium buizen ingezet worden. Op deze manier kunnen ramen, markiezen, muurpanelen en gevels aan zowel de binnen- als de buitenkant gereinigd worden. Glazenwasserij Hamers heeft jarenlange ervaring met telescopische glasbewassing. Deze methode is veilig en geeft prachtige resultaten.

Osmose glasbewassing

Glazenwasserij Hamers raadt osmose glasbewassing aan voor uw ramen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van puur osmosewater. Osmosewater bevat geen mineralen, waardoor uw ramen altijd perfect streeploos schoon worden. Dit water heeft een sterk reinigend vermogen, doordat het zich verbindt met al het aanwezige vuil en dit zelfs uit de kleinste hoeken en kieren trekt. Door het reinigende vermogen van puur water zonder enig gebruik van chemische stoffen is het mogelijk om alle oppervlaktes op een milieuvriendelijke wijze te reinigen. Ook blijven ramen die gewassen zijn met osmosewater langer schoon. U hoeft dus minder vaak de glazenwasser in te schakelen!

Ramen op hoogte laten wassen?

Wilt u meer weten over telescopische of osmose glasbewassing in de regio Tilburg? Bel Glazenwasserij Hamers via 013 - 46 77 177 of vul het contactformulier in.