Glasbewassing met een voorsprong in Tilburg

Glazenwasserij Hamers in Tilburg heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en onderhoud – zowel binnen als buiten. Wij verzorgen glasbewassing op elke hoogte en leveren altijd een glashelder, streeploos resultaat.

Brandschone ramen zien er natuurlijk het beste uit in een goed onderhouden gevel. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor gevelreiniging en graffitiverwijdering.

Maak een afspraak

Reiniging op hoogte

Met behulp van professionele apparatuur is het reinigen op hoogte voor ons een koud kunstje. Waar u vaak niet bij kunt, komt Glazenwasserij Hamers met gemak.


Wij maken gebruik van de volgende hulpmiddelen voor glasbewassing om ook op grote hoogte tot een streeploos resultaat te komen:
  • Ladders
  • Hoogwerkers
  • Gevelinstallaties (Gondel)
  • Telescopisch (osmose) reinigen
  • Steigers
Wij zetten het juiste hulpmiddel in voor elke klus, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een kraakhelder uitzicht.

Graffitiverwijdering

Graffiti op uw gevel kan een zeer onverzorgde indruk geven. Van die ongewenste versiering van uw muren wilt u vanzelfsprekend graag af! De specialisten van Glazenwasserij Hamers in Tilburg komen altijd eerst bekijken wat de schade precies is. Op basis daarvan kiezen we de beste methodes en producten om uw gevel aan te pakken. Daarna verwijderen we de graffiti snel en doeltreffend.

Graffiti laten verwijderen?

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor glasbewassing of graffitiverwijdering in Tilburg en omgeving? Bel Glazenwasserij Hamers op 013 - 46 77 177 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op.